Výrobník horúcej čokolády GV5 strieborný
Profesionálny výrobník horúcej čokolády s nádobou s objemom 5 litrov.
Jemne strúhaná biela čokoláda Ground Chocolate je 100 % belgická čokoláda, ktorá prináša bohatú krémovú chuť a okamžitý pocit pohody. Čokoláda je dokonale rozpustná v horúcom mlieku. Strúhaná čokoláda na pitie Callebaut Ground Chocolate kombinuje jedinečnú chuť belgickej čokolády a jednoduchú aplikáciu v gastronómii.
Jemne strúhaná biela čokoláda Ground Chocolate je 100 % belgická čokoláda, ktorá prináša bohatú krémovú chuť a okamžitý pocit pohody. Čokoláda je dokonale rozpustná v horúcom mlieku. Strúhaná čokoláda na pitie Callebaut Ground Chocolate kombinuje jedinečnú chuť belgickej čokolády a jednoduchú aplikáciu v gastronómii.
Plná, bohatá chuť 100 % čokolády. Jedna šálka denne obsahuje dostatok kakaových flavanolov – zachovaných prirodzenou cestou prostredníctvom veľmi jemného spracovania kakaových bôbov, ktoré zlepšujú vašu náladu a prinášajú pozitívnu energiu.
Kúpou strúhanej čokolády Callebaut Ground Chocolate podporujete miestnych farmárov a trvale udržateľné pestovanie kakaa. Bôby pre túto čokoládu sú nakupované priamo od farmárskych družstiev zo západnej Afriky, ktoré zaručujú spravodlivé ceny pre malých poľnohospodárov. Vzdelávacie programy a školy učia farmárov pestovať lepšie a ziskovejšie kakao – inšpirujú tak ďalšiu generáciu farmárov.
Obsah kakaa min: 20,6 %
Balenie: dóza 1 kg
Dávkovanie: 35 – 50 gramov (1,5 – 2 odmerky) strúhanej čokolády na 200 ml mlieka
Z jednej dózy (1 kg) strúhanej čokolády je možné vyrobiť 4 – 6 litrov horúcej čokolády. V každej dóze je odmerka pre jednoduchšiu prípravu horúcej čokolády.
Zloženie:
cukor, sušené plnotučné mlieko, kakaové maslo, emulgátor: sojový lecitín.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2236 kJ (534 kcal); tuky 29,4 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 17,8 g); sacharidy 59,7 g (z toho cukor 59,7 g); bielkoviny 7,4 g; soľ 0,26 g.
Profesionálny výrobník horúcej čokolády s nádobou s objemom 5 litrov.
Profesionálny výrobník horúcej čokolády s nádobou s objemom 5 litrov.
Profesionálny výrobník horúcej čokolády s nádobou s objemom 5 litrov.