Mliečna čokoláda Callebaut do fontány 2,5 kg
Mliečna belgická čokoláda Callebaut do čokoládovej fontány – pre dokonalý zážitok a bezproblémovú prevádzku čokoládovej fontány odporúčame použitie luxusnej belgickej čokolády Callebaut. Je možné použiť aj iné druhy čokolády, ale ochudobníte sa tým o jedinečnú chuť a vôňu belgickej čokolády, ktorá sa považuje za najlepšiu na svete. Táto čokoláda má výnimočné vlastnosti a tečie lepšie než iné druhy čokolády.
Mliečna belgická čokoláda Callebaut do čokoládovej fontány – pre dokonalý zážitok a bezproblémovú prevádzku čokoládovej fontány odporúčame použitie luxusnej belgickej čokolády Callebaut.
Je možné použiť aj iné druhy čokolády, ale ochudobníte sa tým o jedinečnú chuť a vôňu belgickej čokolády, ktorá sa považuje za najlepšiu na svete. Táto čokoláda má výnimočné vlastnosti a tečie lepšie než iné druhy čokolády.
Je to dané vyšším obsahom kakaového masla, ktoré je v bežných čokoládach nahrádzané rastlinnými tukmi a na použitie v čokoládovej fontáne je potrebné normálnu čokoládu upravovať do patričnej konzistencie pridávaním oleja.
To pri malých skúsenostiach s prípravou čokolády pre fontánu môže viesť k zničeniu celého pripravovaného množstva čokolády. Použitím nevhodnej alebo nevhodne namiešanej čokolády môže byť čokoládová fontána tiež nevratne poškodená.
Obsah kakaa: 37,8 %
Obsah mlieka: 20,4 %
Balenie: 2,5 kg
Označenie: CHM-N823FOUNE-U71
Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátory: sójový lecitín, prírodná vanilka.
Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2 449 kJ (585 kcal); tuky 40 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 24 g); sacharidy 48 g (z toho cukry 47 g); bielkoviny 6,5 g; soľ 0,19 g.
Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, skladujte na suchom mieste bez vôní a pachov, pri teplote 12 – 18 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %.