Mliečna čokoláda do fontány Carla 1 kg

Mliečna čokoláda Carla do čokoládovej fontány – ako jediný český výrobca čokolády ponúka firma Carla kvalitnú čokoládu do fontány, ktorá sa nemusí dodatočne riediť kakaovým maslom. Firma Carla ponúka dva druhy kvalitnej čokolády do čokoládovej fontány: Mliečnu čokoládu do fontány VG427 s obsahom kakaa 33 % a Horkú čokoládu do fontány VG407 s obsahom kakaa 60 %.

9,90 €
S DPH
Množstvo
Vypredané

Mliečna čokoláda Carla do čokoládovej fontány – ako jediný český výrobca čokolády ponúka firma Carla kvalitnú čokoládu do fontány, ktorá sa nemusí dodatočne riediť kakaovým maslom. Ide o kvalitnú čokoládu vyvinutú špeciálne pre čokoládové fontány. Čokoláda Carla do fontány sa dodáva pre jednoduché rozpúšťanie v tvare drobných kúskov.

Táto čokoláda má výnimočné vlastnosti a tečie lepšie než iné druhy čokolády. Je to dané vyšším obsahom kakaového masla, ktoré je v bežných čokoládach nahrádzané rastlinnými tukmi a na použitie v čokoládovej fontáne je potrebné normálnu čokoládu upravovať do patričnej konzistencie pridávaním oleja.

Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátory: sojový lecitin a E476, aróma.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 2509 kJ (603 kcal); tuky 43,8 g (z toho nasýtené mastné kyseliny 27,4 g); sacharidy 46,3 g (z toho cukor 45,6 g); bielkoviny 5,1 g; soľ 0,15 g.

Obsah kakaa: 37 %

Výrobca: Carla spol. s.r.o.

Krajina pôvodu: ČR

Vážené balenie: 1 kg

Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, skladujte na suchom mieste bez vôní a pachov, pri teplote 12 – 18 °C a relatívnej vlhkosti do 70 %. Pri práci s čokoládou dbajte na to, aby sa nedostala do styku s vodou alebo vodnou parou. Rozpúšťajte pomaly, nie na priamom ohni, stále miešať, teplota nesmie presiahnuť 45 °C! Inak čokoláda zhustne.

201